calificare bucatar, ospatar, etc

Suportul de curs aferent programului de calificare Bucatar este structurat in doua sectiuni, fiecare cuprinzand mai multe teme, astfel:

Sectiunea I: Notiuni generale si fundamentale:

  • Comunicarea interactiva la locul de munca si efectuarea muncii in echipa (curs nr. 1 - 2);
  • Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca si asigurarea conditiilor igienico-sanitare (curs nr. 3 - 5);
  • Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei (curs nr. 6);
  • Intocmirea documentelor specifice (curs nr. 7 - 8);
  • Dezvoltarea durabila (curs nr. 49 - 50).

Sectiunea II: Tehnologia meseriei:

  • Pregatirea antreurilor calde si reci (curs nr. 9 - 12);
  • Pregatirea fripturilor (curs nr. 13 - 18);
  • Pregatirea gustarilor calde si reci (curs nr. 19 - 24);
  • Pregatirea mancarurilor din carne (curs nr. 25 - 30);
  • Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste (curs nr. 31 - 36);
  • Pregatirea preparatelor lichide (curs nr. 37 - 41);
  • Prepararea dulciurilor (curs nr. 42);
  • Prepararea fondurilor glace (curs nr. 43 - 45);
  • Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare (curs nr. 46 - 47).